Bine ati Venit ¦ Oferta Craciun si Revelion  ¦ Servicii   ¦  Rezervari 
Imprejurimi ¦ Contact ¦ Cazare Vidraru ¦ Forum ¦ Link-uri

Sejur Predeal.
Oferta cazare "Vila Viforul":
CONCEDIU Predeal 100RON !!!
Extraoferta Inchiriere 2200 Euro toata vila/luna negociabil !


Servicii ! »

SERVICII CAZARE PREDEAL - VILA VIFORUL
Cabana are un numar de 6 dormitoare, 3 la etajul 1, 2 la mezanin si una, stil garsoniera, la parter. Fiecare dormitor are un pat dublu-matrimonial, Tv color, grup sanitar.

Cele 2 bucatarii, una la mezanin si cealalta la parter sunt complet utilate. Frigider, aragaz, vesela si tacamuri, apa calda non-stop asigurata de cele doua centrale termice. Grupurile sanitare sunt prevazute cu WC, cada, dus si chiuveta, apa calda fiind asigurata non-stop.

Livingul spatios are un semineu rustic, o masa mare de 10 persoane si canapele, spatiu generos propice grupurilor mari de persoane, meselor festive sau grupurilor mai restranse de familisti. Cabana montana poate gazdui un numar de pana la 20 persoane familii, prieteni, colegi sau intruniri in scop lucrativ.

Curtea propie de 1.000m.p. ofera posibilitatea celor gazduiti la noi de a face gratare in aer liber (conditii asigurate). Parcarea este, de asemenea, asigurata. Cabana este bine intretinuta, foarte dichisita, asternuturile mereu curate.

 

Predeal Cazare Powered by Pret-Corect

Climatul »

 

Climatul Predealului este submontan, cu aer uscat, ozonat. Bioclimat tonic, stimulator, caracterizat de o presiune atmosferica relative scazuta, aer curat, fara praf sau substante alergene. Atmosfera puternic ionizata si bogata in radiatii ultraviolete.

Situare Geografica»

Predeal situare geografica:
Latitudine nordica: 45o 30'
Longitudine estica: 25o 26'
Clima: continental-moderata
Suprafata: 58,4 Km2
Populatie: 5642
Religie: 92,5% ortodoxa, 4,5% romano-catolici

Scurt Istoric »

Pana la 1864 Predealul facea parte din comuna Podul Neagului, care cuprindea toate asezarile de pe valea superioara a Prahovei. In anul 1908 localitatile Predeal si Azuga se desprind de Busteni si Poiana Tapului pentru ca la 20 mai 1912 sa se semneze actul de nastere al comunei autonome Predeal, primind independenta administrativa.


Google

www.predeal-cazare.ro © 2006 • Privacy Policy • Terms Of Use